HOME
DESPRE NOI
PRESENTATION EN FRANCAIS
FILIALE
REFERINTE
CONTACT
 

DESPRE SOPREX IMI

SOCIETATEA DE PROIECTARE SI EXECUTIE INSTALATII – MONTAJ IZOLATII are o activitate in domeniu de peste 50 ani.

 

SOPREX - IMI S.A. este societate cu capital privat, persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/328/08.02.1991si are sediul in Bucuresti, Bd. Natiunile Unite nr. 4, bloc 107A, et. 5 si 6, sector 5.
Capitalul social al societatii este de 1.092.800 lei.

 

Sistemul calitatii pentru lucrarile executate de SOPREX – IMI S.A. este atestat conform DIN EN ISO 9001:2000, certificat sub nr. 73 100 2133, de catre firma TÜV – CERT – Germania.

 

Preocupata continuu de adaptarea la cerintele economiei de piata, societatea s-a structurat pe trei directii principale de activitate:

 

EVOLUTIA CIFREI DE AFACERI SI A VALORII PRODUCTIVITATII IN PERIOADA 1998 - 2008

 

Ca urmare a rezultatelor notabile inregistrate in anul 2005 si 2006, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a atribuit firmei noastre – S.C. SOPREX IMI S.A. - locul I la categoria intreprinderi mari de instalatii. Ca urmare a plasarii noastre in primele trei locuri pe ultimii patru ani consecutivi, ne-a fost atribuita de catre acelasi for mai sus mentionat,si DISTINCTIA DE EXCELENTA pentru anii 2005 si 2006.

 

In prezent, structura activitatii noastre este:

  • 50 % - Instalatii – montaj
  • 25 % - Productie industriala
  • 25 % - Activitate comerciala

 

Societatea noastra are relatii cu producatori si furnizori de materii prime si materile echipamente, aparatura si utilaje din tara si de pe piata europeana, putand realiza lucrari la nivelul celor mai exigente pretentii.
Putem acorda consultanta tehnica oricarui beneficiar privind alegerea celor mai bune si mai moderne solutii constructive, specialistii nostrii avand o experienta deosebita in domeniul instalatiilor precum si al comportamentului acestora in timp.
Executam proiectare de lucrari de instalatii.

 

In prezent, societatea noastra are un numar de 320 salariati, din care 242 salariati direct productivi si 78 salariati TESA.
O parte din salariatii societatii noastre au lucrat peste hotare in Germania, Rusia, Ucraina, etc., executand lucrari de foarte buna calitate, apreciate de partenerii straini.
Forta de munca este, in marea ei majoritate, calificata, avand pe langa studiile de stat si scoli sau cursuri de calificare.
Personalul de conducere si organizare a procesului de productie cuprinde tehnicieni, maistri si ingineri cu experienta in domeniul instalatiilor, bine pregatiti tehnic si competenti.

 

Anexat va prezentam o lista succinta a unei parti dintre cele mai importante lucrari executate de noi.

 

Speram ca succinta noastra prezentare a reusit sa ofere o imagine reala asupra potentialului economic si uman al S.C. SOPREX – IMI S.A. si ca veti fi interesati in colaborarea cu noi.

 

DIRECTOR GENERAL,
ing. Ion TUDOSE